Samarbetspartner

Elektroskandia

Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. De marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Elektroskandia äger Cylindavarumärket som erbjuder den svenska marknaden ett komplett sortiment vitvaror. Även CEBE Belysning är en del av Elektroskandia.

Tommy Byggare

Tommy Byggare är ett medelstort bygg- och fastighetsbolag med heltäckande service inom byggsektorn. Dom bygger både i egen regi och på uppdrag av andra. Huvudinriktningen är kommersiella fastigheter för handel, industri och kontor samt bostäder i Västsverige.

Serneke

Serneke erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, ett större engagemang och ett modernare synsätt. Serneke är nästa generation entreprenadföretag.

Hager

Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Dess utbud av tjänster sträcker sig från eldistribution till strömställarsystem och från smart fastighetsautomation till säkerhetslösningar för installation i bostäder, kommersiella och industriella fastigheter.

Ahlsell

Ahlsell tillhandahåller ett brett sortiment av produkter som levereras till rätt plats, i rätt tid och till konkurrenskraftiga priser. Genom en kontaktperson har vi tillgång till rätt kompetens och över 100 000 lagerförda artiklar från ledande leverantörer. Dom bistår också med service och råd för att förenkla våran vardag.

Proton lighting

Proton Lighting utvecklar, producerar och säljer belysning och belysningslösningar i alla dess former för industri, kontor, skola, butik, bostad och OEM. Dom har 70 års erfarenhet av offentlig belysning och är mest kända för varumärket Exaktor.

Länkar

El-rätt

El-rätt är ett samarbetsprojekt mellan Elektriska Installatörsorganisationen EIO, Sveriges Elgrossister SEG och ELRÄTT Leverantörerna med syfte att inspirera och visa möjligheterna med modern elteknik.

Knx

Vare sig det handlar om ett enfamiljshus eller ett stort kontorskomplex så ökar ständigt kraven på enkel och mångsidig styrning av värme, ventilation, belysning och multimedia. Bekvämlighet, säkerhet och energisparande funktioner går endast att uppnå genom intelligent styrning och övervakning av byggnadens system.

Installatörsföretagen

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation som representerar 3 800 medlemsföretag. Det är deras medlemmar som med sina 50 000 medarbetare installerar, optimerar och kontrollerar din värme, ventilation, vatten, el- och teleteknik. Installatörsföretagens uppdrag är att företräda medlemmarnas intressen och ständigt utveckla förutsättningarna för framgångsrikt företagande i installationsbranschen.